Helsinki-Vantaan lentoaseman juna-asema.

Kilpailukonsultointi

Lisäarvoa liiketoimintaan muotoilukilpailulla. Ornamon konsultointipalvelun avulla järjestät tasokkaan kilpailun.

Saat valmiin paketin

Me mietimme puolestasi, mitä kaikkea pitää huomioida, jotta muotoilukilpailu onnistuu.

Ornamo on konsultoinut kilpailuja jo vuodesta 2002 lähtien. Kilpailuissa sovelletaan Ornamon kilpailusääntöjä, jotka perustuvat kansainvälisen World Design Organization’in luomiin ohjeisiin kilpailun järjestämisestä. Niiden avulla sekä tilaaja että suunnittelija saavat parhaan mahdollisen kokemuksen muotoilukilpailusta. 

Miksi muotoilukilpailu?

Kilpailu on erinomainen tapa löytää uusia innovaatioita ja yrityksen tavoitteiden mukaista suunnitteluosaamista. 

Kilpailun avulla saat useita eri vaihtoehtoja mahdollisista uusista tuotteista, palveluista tai konsepteista. Voit vertailla erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen ominaisuuksia kuten ekologisuutta, kaupallista potentiaalia, toiminnallisuutta tai kustannuksia – ja valita asiantuntijaraadin avulla parhaan ehdotuksen voittajaksi.

Muotoilu tuo ratkaisuja

Ornamon kilpailupalvelun avulla tavoitat juuri sinun yrityksesi toimialaan erikoistuneet suunnittelun asiantuntijat.

Muotoilijat ovat työssään erikoistuneita ammattilaisia, joiden osaamista ovat niin fyysisten kuin digitaalisten tuotteiden, tilojen, palveluiden ja konseptien suunnittelu. 

Uusien tuotteiden lisäksi muotoilukilpailun avulla voidaan löytää esimerkiksi systeeminen ratkaisu, jolla pyritään vaikuttamaan yrityksen tuotantoon tai toimintaan kokonaisvaltaisella suunnittelulla. Muotoilijoiden osaamisalueisiin kuuluvat vahvasti kestävän kehityksen tavoitteita edistävä elinkaariajattelu, materiaaliosaaminen sekä palvelumuotoilu osallistavine menetelmineen.

Valkoinen muoto kuvituskuva


Valitse tarpeisiisi sopiva palvelu

BASIC alkaen 1900 €

Järjestä muotoilukilpailu vaikuttavasti ja turvallisesti. Saat käyttöösi muotoilun asiantuntijan ja juristin palvelut. Kohdennettu viestintä tavoittaa muotoilun ammattilaiset.

PREMIUM alkaen 3200 €

Ota kilpailusta kaikki hyöty irti. Konsultointipalvelumme on käytössäsi kilpailun edetessä. Laadimme sinulle ehdotuksen kilpailubudjetista ja autamme saavuttamaan toivomaasi näkyvyyttä kilpailun avulla.

RÄÄTÄLÖITY

Kaipaatko räätälöityä palvelua? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja autamme sinua löytämään juuri teille  sopivan palvelun.

Kilpailupalvelu sisältää

BasicPremium
Kilpailuohjelman kommentointi✔️ ✔️ 
Kilpailubudjetin laadinta ✔️ 
Juristin laatimat kilpailusäännöt✔️✔️  
Konsultointipalvelumme käytössä kilpailun edetessä✔️ 
Rekisteriselostepohja✔️ 
Ehdotus palkintolautakunnan jäsenistä✔️ ✔️ 
Ornamon logo käytössä✔️ ✔️ 
Markkinointimateriaalit ja näkyvyys Ornamon sosiaalisessa mediassa✔️ 
Näkyvyys Ornamon jäsenkirjeessä✔️ ✔️ 
Mediakontaktointi tai oman median palvelut✔️ 

Asiakkaitamme

Kilpailupalvelun asiakkaita

Innolux- suunnittelukilpailu

30-vuotisjuhlansa kunniaksi Innolux järjestää suunnittelukilpailun, jossa haetaan uusia innovatiivisia tuoteideoita Health ja Core -mallistoihin. Voittajatöistä on tarkoituksena tuottaa prototyypit, jotka tulevat nähtäville Habitare huonekalu-,…
Muotoile muuntamo Pekka Vottonen

Muuntamon ulkoasun muotoilukikpailu opiskelijoille

Keravan Energia järjesti yhteistyössä Ornamon ry:n, Suomen Asuntomessujen sekä Keravan kaupungin kanssa muotoilun opiskelijoille suunnatun muotoilukilpailun, jossa etsittiin uudenlaista toteutusta Keravan Asuntomessualueelle 2024 tulevan puistomuuntamon…
Muotoilija Juho Pasila ja Puulon Oy:n Risto Luoma ja Jaakko Järvi.

Suomalainen huonekalu – suunnittelukilpailu 2020

Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n kilpailussa etsittiin puuta hyödyntäviä uusia tuoteideoita puun jalostusarvon nostamiseksi ja paikallisen valmistuksen uudistamiseksi muotoilun avulla yhdessä 17 kalustevalmistajan kanssa.
homerevisited

Askon Säätiö: Home Revisited

Askon Säätiö järjesti 50 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi kansainvälisen Home Revisited -suunnittelukilpailun, joka etsi ratkaisuja tulevaisuuden kotiin. Säätiö katsoi, että Suomen mahdollisuus kansainvälisessä kilpailutilanteessa on suunnitella…

Iiris Adenius

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja autamme sinua löytämään juuri teille sopivan palvelun!

Iiris Adenius, juristi
+358 43 2112 723
iiris.adenius(at)ornamo.fi