– Vaatteet tulevat noin tuhannen työntekijän käyttöön. Heillä on vuosittain miljoonia asiakaskohtaamisia, joten vaatteilla on Veikkaukselle todella suuri merkitys, toteaa palvelupäällikkö Ville Mikkonen Veikkaukselta.

Suunnittelukilpailu käynnistyy torstaina 11. tammikuuta, ja kilpailutyöt tulee jättää 5.3. kello 16.00 mennessä.

Vaate rakentaa yritysbrändiä

– Tämä ei ole suunnittelijalle aivan helppo tapaus. Toivomme, että eri pelipaikkojen ominaispiirteet huomioidaan siten, ettei vaatekokonaisuudesta tule kovin monimutkainen. Haluamme nähdä luovia, käytännöllisiä ja kustannustehokkaita ideoita, Mikkonen täsmentää.

Veikkaus toteuttaa suunnittelukilpailun yhdessä Teollisuustaiteen Liitto Ornamon kanssa. Voittaja julkaistaan viimeistään 23.3.2018.

– Suomalaiset vaatesuunnittelijat ovat kansainvälisesti menestyneitä funktionaalisessa vaatesuunnittelussa, jota työvaatteetkin edustavat. Esteettisyyden lisäksi suunnittelussa painottuvat vaatteiden kestävyys- ja muut käyttöominaisuudet, kommentoi Ornamon projektipäällikkö Petra Ilonen.

– Työvaatteiden saralla järjestetään harvakseltaan kilpailuja, joten tämä on hieno tilaisuus niin vaatesuunnittelijoille kuin Veikkauksellekin uutena avauksena, Ilonen kiittelee.

Ornamo on nostanut työvaatesuunnittelua aiemmin esiin ja palkinnut mm. Finnairin asuja suunnitellen Anna-Kaisa Huttusen ja nykyiset naispappien virka-asut suunnitelleen Kirsimari Kärkkäisen.

Lisätietoja:

www.veikkaus.fi/vaatesuunnittelukilpailu

Ville Mikkonen, palvelupäällikkö, Veikkaus
ville.mikkonen@veikkaus.fi
p. 0400 482 922