Usein kysytyt kysymykset: opiskelijajäsenyys, jäsenmaksut ja laskutus

Olen valmistumassa. Miten toimin?

Olemme poistaneet 6 vuoden maksimiajan opiskelijajäsenyydestä. Ilmoitathan sähköpostitse os. muotoilu@ornamo.fi mikäli opintosi jatkuvat. Kerro samalla myös uusi arvioitu valmistumisajankohta.

Kuinka pitkä laskun maksuaika on?

Laskun maksamiseen sinulla on 14 päivän maksuaika. Muista maksaa suoritus laskussa ilmoitetulle tilille käyttäen laskussa mainittua viitenumeroa.

Voinko maksaa laskun erissä?

Maksusuunnitelman käyttöönotto ennen eräpäivää 

Lasku on mahdollista jakaa neljään osaan, joiden eräpäivät ovat 5.2, 5.3., 5.4. ja 5.5.2024 

ilmoita 5.2. mennessä ottavasi maksusuunnitelman käyttöön lähettämällä nimesi ja teksti ”maksusuunnitelma” sähköpostitse office@ornamo.fi ja noudata maksusuunnitelmaa. Suosittelemme, että ajoitat erät lähtemään automaattisesti verkkopankistasi. Laita verkkopankissa laskun viitenumero sille tarkoitettuun kenttään ”Viite” maksua tehdessäsi. Huomaathan, että emme enää tee yksilöllisiä maksusuunnitelmia. 

Maksusuunnitelman käyttöönotto eräpäivän jälkeen  

Mikäli otat maksusuunnitelman käyttöön eräpäivän jälkeen, on ensimmäiset kaksi erää maksettava viimeistään maksusuunnitelman seuraavana eräpäivänä. Esimerkiksi, jos otat maksusuunnitelman käyttöön 15.2., on viimeistään seuraavana eräpäivänä 5.3. maksettava kaksi erää. 

Muistathan, että aina voi maksaa jäsenmaksun aikaisemmin tai kerralla enemmän omalla päätöksellä, eikä siitä tarvitse ilmoittaa meille erikseen. 

Mikäli laskua ei ole maksettu tai maksusuunnitelmaa noudatettu, rajoitamme käytettävissäsi olevia jäsenpalveluita.