Ornamolainen, kuinka koronavirus vaikuttaa työhösi ja toimeentuloosi? Vastaa kyselyyn ja auta meitä auttamaan.

Auta meitä auttamaan muotoilijoita ja muotoilualaa

Avasimme Ornamon jäsenille kyselyn, jonka kautta keräämme tietoa siitä, kuinka koronavirusepidemia ja sen leviämiseksi asetetut rajoitukset vaikuttavat muotoilijoiden työhön ja muotoilualaan.

Ornamo haluaa tarjota jäsenilleen parhaan mahdollisen turvan ja tiedon siitä, kuinka kielteisiä vaikutuksia työhön ja toimeentuloon voidaan torjua. Keräämme kyselyn avulla tietoa mahdollisista ongelmista, jotta voimme välittää tietoa ja kertoa tuen tarpeista  edelleen viranomaisille ministeriöissä ja virastoissa.

Kerromme jo tarjolla olevista tukimuodoista ja annamme neuvoja työn organisoimiseen kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Olemme julkaisseet sivuillamme omat tietopaketit palkansaajille ja muotoiluyrittäjille sekä ammatinharjoittajille. Päivitämme tietoja jatkuvasti.

Kiitos, jos vastaat kyselyyn ja autat meitä auttamaan muotoilualaa! Voit vastata nimettömästi tai jättää yhteystietosi, jos voimme olla sinuun mahdollisesti yhteydessä. Voit mieluusti myös vinkata kyselystä ornamolaiselle kollegalle jakamalla linkkiä: https://webropol.com/s/koronakysely.

Vastaa kyselyyn täällä