Tule mukaan intressiryhmiin tai perusta oma!

Ornamon yhteisön jäsenet toimivat muotoilun alalla laajasti ja monialaisesti. Tarjoamme intressiryhmissä jäsenillemme alustan, jossa yhteisön jäsenet voivat keskustella keskenään aiheesta tai alasta, joka kiinnostaa. Uudistunut intressiryhmätoiminta tarjoaa tilaisuuden liittyä toimintaan tai perustaa oman intressiryhmän, johon muut voivat liittyä.

Uudistamme intressiryhmätoimintaa tarjoamalla mahdollisuuden liittyä olemassa oleviin intressiryhmiin, tai perustaa uusi intressiryhmä. Haluamme intressiryhmätoiminnalla tukea yhteisömme ammatillista kasvua ja osaamisen kehittymistä sekä lisätä vertaistukea uran eri vaiheissa.

Mitä intressiryhmä tekee?

Intressiryhmän tarkoituksena on kerätä yhteen ihmisiä saman aiheen äärelle. Intressiryhmä voi järjestää keskustelutilaisuuksia, tapahtumia tai kirjoittaa verkkoartikkeleita. Toivomme, että intressiryhmätoiminta olisi aktiivista ja edellytämme vähintään yhtä tapahtumaa tai aktiviteettia vuosittain.

Miten liittyä mukaan olemassa olevaan intressiryhmään?

Tällä hetkellä Ornamossa toimii seuraavat intressiryhmät:

 • Ornamo Responsibility Circle
  Muotoilun vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen aiheisiin keskittynyt monialainen intressiryhmä. Kysy lisää ryhmästä Ornamon vastuullisuusasiantuntija Tarja-Kaarina Laamaselta, tarja-kaarina.laamanen(at)ornamo.fi
 • Ornamo International Circle
  Ornamo International Circle kokoaa yhteen jäsenemme, jotka ovat kiinnostuneita yhdistämään kansainvälisten muotoilijoiden verkostoa Suomessa. Ryhmä toimii tällä hetkellä aktiivisesti.
 • Muoti
  Ryhmä etsii tällä hetkellä vetäjää, joten jos intressiryhmätyöskentely muodin parissa kiinnostaa, ota yhteyttä, niin autamme sinut alkuun!

 • Teolliset muotoilijat
  Ryhmällä ei ole tällä hetkellä vetäjää.
 • Keramiikka
  Ryhmä etsii tällä hetkellä vetäjää.

Intressiryhmien jäsenrekisteriä hallinnoi Ornamon yhteisömanageri Miia Pöytälaakso (miia.poytalaakso@ornamo.fi). Jos haluat mukaan ryhmän postituslistalle ole yhteydessä Miiaan. Intressiryhmien avoimet tilaisuudet näkyvät Ornamon tapahtumakalenterissa.

Miten perustaa uusi intressiryhmä?

Uuden intressiryhmän voi perustaa täyttämällä hakulomakkeen tätä linkkiä klikkaamalla. Hakulomakkeet käsitellään kuluvan vuoden syyskuussa. Jätä oma intressiryhmähakemuksesi 31.8. mennessä. Hakulomakkeet käydään läpi Ornamon yhteisömanagerin toimesta.

Uuden intressiryhmän perustamiseen tarvitaan vähintään 3-5 henkilön ryhmä, joista vähintään yhden henkilön tulee olla Ornamon jäsen.

Kun intressiryhmän hakemus on hyväksytty ja intressiryhmä on perustettu, avataan intressiryhmä avoimeksi liittymiselle.

Tukea intressiryhmätoimintaan Ornamosta

Haluamme Ornamolla tukea intressiryhmätoimintaa ja nostaa yhteisömme verkostoitumista ja tukea alan monimuotoisuutta. Tarjoamme vuosittaista toimintarahaa tapahtumien ja mahdollisten puhujapalkkioiden tukemiseen, tukea viestintään ja jäsenrekisterin ylläpitoon, tapahtumailmoittautumisiin ja muihin yleisiin tukitoimiin, joihin intressiryhmällä on tarvetta.

Kysymyksiä Intressiryhmätoiminnasta?

Miia Pöytälaakso
miia.poytalaakso(at)ornamo.fi
+358 400 613 530