Liity yhteisöön intressiryhmätoiminnan avulla

Ornamon yhteisön jäsenet toimivat muotoilun alalla laajasti ja monialaisesti. Haluamme Ornamolla tarjota jäsenillemme alustan, jossa yhteisön jäsenet voivat keskustella keskenään aiheesta tai alasta, joka kiinnostaa. Uudistunut intressiryhmätoiminta tarjoaa tilaisuuden liittyä toimintaan tai perustaa oman intressiryhmän, johon muut voivat liittyä.

Uudistamme syksyllä intressiryhmätoimintaa tarjoamalla mahdollisuuden liittyä olemassa oleviin intressiryhmiin, tai perustaa uusi intressiryhmä. Haluamme intressiryhmätoiminnalla tukea yhteisömme ammatillista kasvua ja osaamisen kehittymistä ja lisätä vertaistukea uran eri vaiheissa.

Mitä intressiryhmä tekee?

Intressiryhmän tarkoituksena on kerätä yhteen ihmisiä saman aiheen äärelle. Intressiryhmä voi järjestää keskustelutilaisuuksia, tapahtumia tai kirjoittaa verkkoartikkeleita. Toivomme, että intressiryhmätoiminta olisi aktiivista ja edellytämme vähintään yhtä tapahtumaa tai aktiviteettia vuosittain.

Miten liittyä mukaan olemassa olevaan intressiryhmään?

Ornamolla on tällä hetkellä kolme aktiivista intressiryhmää Muoti, Teolliset muotoilijat ja Keramiikkaintressiryhmä. Uutena intressiryhmänä aloittaa Designer’s Responsibility Group jota vetää Anna Kokki, Milja Havusela, Emma Berg, Simone Menge ja Andrea Gilly Marquez.

Intressiryhmien jäsenrekisteriä ylläpidetään Ornamon yhteisömanagerin toimesta ja liittyä voit tällä hetkellä olemalla yhteydessä Nannaan (nanna.pikkarainen@ornamo.fi), jota kautta pääset postituslistoille mukaan. Intressiryhmät järjestävät myös tilaisuuksia, jotka näkyvät Ornamon tapahtumakalenterissa.

Intressiryhmään liittyäksesi sinun ei tarvitse olla Ornamon jäsen.

Miten perustaa uusi intressiryhmä?

Uuden intressiryhmän voi perustaa täyttämällä hakulomakkeen tätä linkkiä klikkaamalla. Uusia intressiryhmiä haetaan syksyisin, kerran vuodessa. Haku on auki lokakuun 2023 loppuun saakka. Hakulomakkeet käydään läpi Ornamon yhteisömanagerin toimesta.

Uuden intressiryhmän perustamiseen tarvitaan vähintään 3-5 henkilön ryhmä, joista vähintään yhden henkilön tulee olla Ornamon jäsen.

Kun intressiryhmän hakemus on hyväksytty ja intressiryhmä on perustettu, avataan intressiryhmä avoimeksi liittymiselle.

Tukea intressiryhmätoimintaan Ornamosta

Haluamme Ornamolla tukea intressiryhmätoimintaa ja nostaa yhteisömme verkostoitumista ja tukea alan monimuotoisuutta. Tarjoamme vuosittaista toimintarahaa tapahtumien ja mahdollisten puhujapalkkioiden tukemiseen, tukea viestintään ja jäsenrekisterin ylläpitoon, tapahtumailmoittautumisiin ja muihin yleisiin tukitoimiin, joihin intressiryhmällä on tarvetta.

Nanna Pikkarainen Kuva: Anni Koponen

Kysymyksiä Intressiryhmätoiminnasta?

Nanna Pikkarainen
nanna.pikkarainen(at)ornamo.fi
+358 44 762 0509