Näin äänestät Ornamon hallitusvaaleissa 2020

Ehdokkaat Ornamon hallitukseen kaudelle 2021-2022
Ehdokkaat Ornamon hallitukseen vasemmalta oikealle: Miia Liesegang (vas. ylärivi), Outi Turpeinen, Emma Hertzberg, Eva 'Hele' Spoof (vas. keskirivi), Lars 'Lasse' Räihä, Anu Nokua, Riku Tulkki (vas. alarivi), Ilona Törmikoski ja Niko Räty.

Käytä ääntäsi ja tule mukaan vaikuttamaan – äänestä viimeistään 2.11.

Ornamon syyskokouksessa 5.11.2020 valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitusvaaleissa otamme ensimmäistä kertaa käyttöön sähköisen äänestyksen. Äänioikeutetut jäsenet ympäri Suomea ja maailmaa voivat nyt entistä paremmin osallistua Ornamon hallituksen jäsenten valintaan.

Äänestysaika alkaa tiistaina 20.10. klo 18:00 ja päättyy maanantaina 2.11. klo 18:00.

Ehdolla hallitukseen ovat muotoilija Emma Hertzberg, muotoiluyrittäjä Miia Liesegang, palvelumuotoilija ja graafinen suunnittelija Anu Nokua, sisustusarkkitehti SIO Lars ’Lasse’ Räihä, muotoilija Niko Räty, keraamikko ja keramiikkataiteilija Eva ’Hele’ Spoof, muotoilija Riku Tulkki, taidekoordinaattori ja taiteen tohtori Outi Turpeinen ja sisustusarkkitehti SIO ja teollinen muotoilija Ilona Törmikoski.

Lue lisää ehdokkaista

Ketkä ovat äänioikeutettuja Ornamon vaaleissa?

Äänioikeutettuja ovat Ornamon varsinaiset jäsenet, jotka on hyväksytty jäseniksi viimeistään kahdeksan (8) viikkoa ennen syyskokousta, ja joilla ei ole erääntyneitä jäsenmaksurästejä. Opiskelijajäsenillä, vapaajäsenillä ja kunniajäsenillä ei ole äänioikeutta vaaleissa.

Näin äänestät:

  1. Klikkaa sivustolle https://sahkoinenvaali.fi/e-vote/
  2. Tunnistaudu Ornamolle antamallasi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Saat sähköpostilla tai tekstiviestillä tunnistautumiskoodin, jonka annettuasi pääset äänestämään.
  3. Laita rasti ruutuun viiden ehdokkaan kohdalle, joita haluat äänestää. Ääniä on annettava tasan viisi, tyhjää ei voi äänestää. Yhdelle ehdokkaalle ei voi antaa useampaa ääntää.
  4. Vahvista antamasi äänet.
  5. Näet lopuksi koosteen valitsemistasi ehdokkaista, jonka jälkeen paina hyväksy äänestys.

En voi äänestää sähköisesti, mitä teen?

Jäsenille, joille sähköinen äänestäminen ei ole mahdollista, järjestetään äänestysmahdollisuus Ornamon toimistolla 5.11.2020 klo 14:00–16:00. Osoite: Annankatu 16 B 35-36, 4. krs. Noudatamme äänestyspaikalla viranomaisten ohjeita lähikontaktien välttämisessä ja hygieniasta.

Milloin vaalin tulos selviää?

Vaalitoimikunta laskee annetut äänet ja ilmoittaa äänestyksen tuloksen Ornamon syyskokouksessa 5.11. Kokous järjestetään verkossa Teams-alustalla. Linkin kokoukseen saat paluuviestillä ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittaudu syyskokoukseen: https://link.webropolsurveys.com/S/E2E5011AE43A8B89

Lue lisää syyskokouksesta 

Kysymyksiä sähköisestä äänestämisestä?

Lisätietoja sähköisestä vaalista antaa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa auttaa Ornamon talous- ja hallintosihteeri Outi Liusvaara, office@ornamo.fi, puh. 046 878 2569.