Ornamon hallitukseen valittu uudet jäsenet kaudelle 2021-2022

Ornamon hallituksen uudet jäsenet 2021-2022

Ornamon syyskokouksessa 5.11. valittiin erovuoroisten tilalle viisi uutta hallituksen jäsentä. Hallitukseen valittiin kaudelle 2021–2022 sisustusarkkitehti SIO ja teollinen muotoilija Ilona Törmikoski, taiteen tohtori ja taidekoordinaattori Outi Turpeinen, muotoilija Niko Räty, keraamikko ja keramiikkataiteilija Eva Spoof ja muotoiluyrittäjä Miia Liesegang.

Ehdolla olivat myös muotoilija Emma Hertzberg, palvelumuotoilija ja graafinen suunnittelija Anu Nokua, sisustusarkkitehti SIO Lars Räihä ja muotoilija Riku Tulkki.

Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Hanna-Kaisa Alanen, varapuheenjohtaja Mikko Latva-Käyrä, Hannaliisa Johnson ja Anna Muukkonen.

Hallitusvaaleissa otettiin käyttöön sähköinen äänestys perinteisen paperiäänestyksen rinnalla. Äänioikeuttaan hallitusvaaleissa käytti 14 % äänioikeutetuista Ornamon jäsenistä. Äänestyksen järjestelyistä ja ääntenlaskennasta vastasi äänestys- ja vaalijärjestyksen mukaisesti vaalitoimikunta. Äänestys- ja vaalijärjestys hyväksyttiin yhdistyksen kevätkokouksessa 2020.

Lämpimät onnittelut uusille hallituksen jäsenille ja kiitos väistyville hallituksen jäsenille työstään Ornamon hyväksi!

Tutustu hallitusehdokkaisiin