Perusta oma ryhmä – tarjoamme alustan!

Haluaisitko edistää sinulle päivänpolttavaa aihetta tai ammatillista kysymystä, jakaa ajatuksiasi samanhenkisten kanssa, tai tutustua oman alasi ammattilaisiin?

Tarjoamme jäsenillemme alustan oman intressiryhmän perustamiseen. Viime vuonna ornamolaisia on kokoontunut kansainvälisyyden ja vastuullisuuden teemojen äärelle.

Omat ryhmät löytyvät myös muodin, teollisen muotoilun ja keramiikan saralla. Ryhmät voivat  järjestää kaikille avoimia keskusteluita ja tapahtumia, tehdä vaikuttamistyötä, tai ihan vaan jakaa ajatuksia omalla porukalla. Ryhmään tarvitaan vähintään 3-5 henkilöä.

Lue lisää intressiryhmätoiminnasta tällä verkkosivulla.

Jätä oma intressiryhmähakemuksesi 31.8. mennessä!

Tule mukaan intressiryhmiin tai perusta oma!

Ornamon yhteisön jäsenet toimivat muotoilun alalla laajasti ja monialaisesti. Tarjoamme intressiryhmissä jäsenillemme alustan, jossa yhteisön jäsenet voivat keskustella keskenään aiheesta tai alasta, joka kiinnostaa….

Yhdessä kohti kestävää tulevaisuutta

Tule mukaan tekemään muutosta porukalla! Halu muuttaa, jakaa tietoa ja kartuttaa omaa osaamista yhdistää vastuullisuudesta kiinnostuneita muotoilijoita. Responsibility Circle on ornamolaisten oma ryhmä, jonka…