Asetu ehdolle Ornamon hallitukseen

Ornamon hallituksen jäsenet Sanna Kantola ja Tytti-Lotta Ojala hallituksen työpajassa kesäkuussa 2023.

Verkostoja, yhdessä tekemistä ja tulevaisuuden luomista! Haluatko vaikuttaa muotoilualan tulevaisuuteen, edistää muutosta ja kehittää muotoiluyhteisöä? Tuo osaamisesi hallitustyöhön. Asetu ehdolle Ornamon hallitukseen 11.10. mennessä.

Uudet hallituksen jäsenet valitaan erovuoroisten tilalle Ornamon syyskokouksessa 22.11.2023. Kokous järjestetään verkkokokouksena Zoom-alustalla.

Lue lisää Ornamon syyskokouksesta

Ornamon hallitus koostuu puheenjohtajasta ja 8 varsinaisesta jäsenestä, joista 2 ovat varapuheenjohtajia. Hallituksen jäsenen kausi on kaksivuotinen. Erovuorossa ovat Sanna Kantola, Ilkka Kettunen ja Tytti-Lotta Ojala. Heillä on kaikilla mahdollisuus asettua ehdolle toiselle hallituskaudelle.

Tutustu nykyiseen hallitukseen

Ornamon_säännöt

26.02.2019
56 kt

Äänestys- ja vaalijärjestys

02.09.2020
54 kt

Ornamon syyskokous 2023

Syyskokouksessa valitaan Ornamon hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus luo yhdessä suuntaviivoja Ornamon ja muotoilun tulevaisuudelle. Käytä ääntäsi ja vaikuta!Ornamon syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11.2023 klo 18:00 Zoomissa…

Ornamon hallitus

Ornamo ry:n ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyslain mukaisesti vuosikokous, jossa kaikilla jäsenillä on äänestysoikeus. Toimeenpanovaltaa käyttää jäsenten valitsema hallitus. Järjestön käytännön toiminnasta vastaa Ornamon toimiston…