Muotoilija on bisneksen paras kaveri

Jukka Kurttila, Lilli Pyykkö, Petteri Kolinen, Salla Heinänen ja Samu Hällfors kertovat muotoilusta, markkinoinnista ja viestinnästä kasvun mahdollistajina.

Aika: 1.12. klo 15:00–17:00
Paikka: Slush, Kokoustamo/Messukeskus

 

Muotoilu, markkinointi ja viestintä kasvun mahdollistajina, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Tervetuloa Slushin yhteydessä järjestettävään tapahtumaamme, jossa pääset tutustumaan muotoilun, markkinoinnin ja viestinnän tuomiin kasvumahdollisuuksiin. Tilaisuus tarjoaa tietoa ja inspiraatiota monenlaisille yrityksille startupeista kansainvälisiin pörssiyrityksiin.

 

Tapahtumassa puhujina mm.

  • Jukka Kurttila, toimitusjohtaja Finlayson  Muotoilu, viestintä ja markkinointi menestyksen tekijöinä
  • Lilli Pyykkö, konseptipäällikkö, myymälä- ja palvelukonseptit, Alko  Miksi ja miten muotoilua kannattaa ostaa? Luovan suunnittelun tuoma lisäarvo yritysten ja asiakkaiden näkökulmasta.
  • Petteri Kolinen, toimitusjohtaja, Design Forum Finland ja Samu Hällfors, perustaja, Framery 
    Miten ja millaisin tuloksin yritykset ostavat muotoilua? Petteri Kolinen ja Samu Hällfors Opteam Luovan asiakkuusjohtajan Elina Yrjölän haastattelussa.
  • Salla Heinänen, toiminnanjohtaja, Teollisuustaiteen Liitto Ornamo Muotoilun uudet muodot. Tulevaisuuden muotoilija työelämän murroksessa.

 

Tapahtuman yrityscaset keskittyvät siihen, miten muotoilun avulla yritys voi luoda vahvoja tuotteita, palveluita ja brändiä, joilla erottua kilpailijoistaan. Esimerkiksi Alkon uudessa myymäläkonseptissa korostuvat lisäarvon tuottaminen asiakkaalle luovan suunnittelun ja inspiroivien ratkaisujen avulla sekä asiantuntijuus ja elämyksellisyys erottuvuustekijöinä.

Tämä ei ole pönötystapahtuma tai kuivahko seminaari, vaan pääset oikeasti kohtamaan muotoilua eri tavoilla hyödyntäviä yrityksiä – teollisesta muotoilusta designiin ja myymälä- ja palvelukonseptien muotoiluun – ja eri aloilla toimivia muotoilijoita.

Yrityscasejen lisäksi tapahtumassamme Muotoilijan uusi työ -valmennukseen ja Sitran toteuttamaan case studyyn osallistuvat muotoilijat esittelevät osaamistaan ja töitään sekä kertovat, miten muotoilu voisi tuoda kasvua juuri sinun yrityksellesi.

Nyt kannattaa varata aika kalenterista ja ilmoittautua tilaisuuteen, koska paikkoja on rajoitetusti. Arvomme kaikkien tapahtumaan ilmoittautuneiden ja osallistuvien kesken 2 kpl Slush-pääsylippuja 1.12. (arvo 175€/kpl).

 

Tapahtuman järjestää Opteam Luova yhteistyössä Ornamon kanssa.

 

Tapahtuman sisältö on kohdennettu mm.:

  • Viestinnän ja markkinoinnin johto ja asiantuntijat
  • Muotoilujohtajat ja -asiantuntijat
  • Muotoilusta kiinnostunut liiketoiminnan kehitys
  • PK-yritysten johto

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti.

HUOM, tilaisuus on täynnä. Ilmoittautuminen jonotuslistalle osoitteeseen katriina.sahlman@opteam.fi.

Ilmoitathan peruutuksesta viimeistään 24h ennen tilaisuutta: katriina.sahlman@opteam.fi

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tiedote

Työn pirstaloituminen on mahdollisuus, ei uhka

Työn pirstaloituminen ei heikennä kokemusta työn merkityksellisyydestä, ilmenee Teollisuustaiteen Liiton Ornamon tuoreimmasta työmarkkinatutkimuksesta.  Merkitykselliseksi koetun työn tekeminen lisää sekä yksilöiden…

Lue lisää