Mukaan toimintaan

Ornamon yhteisötoiminta on ornamolaisten kohtaamispaikka ja vaikuttamisen alusta. Osallistu Ornamon tuottamiin tapahtumiin, koulutuksiin, työpajoihin, opiskelijatoimintaan ja myyntitapahtumiin. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan muilta. Vai kiinnostaako sinua muotoilualan vaikuttamistyö? Hakeudu johtopaikoille Ornamon hallitukseen, jäsenjärjestöihin ja intressiryhmiin!

Tapahtumat

Tule mukaan! Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin muotoilijat, työn ja muotoilun arvon.

INTRESSIRYHMÄTOIMINTA

Ornamon intressiryhmätoiminta on jäsenten oma alusta, jossa yhteisön jäsenet voivat kokoontua ja keskustella keskenään aiheesta tai alasta, joka kiinnostaa. Intressiryhmä voi järjestää keskustelutilaisuuksia, tapahtumia tai kirjoittaa verkkoartikkeleita Ornamon kanaviin. Ornamon intressiryhmätoimintaan pääset mukaan liittymällä olemassa olevaan intressiryhmään tai perustamalla oman intressiryhmän. Uuden intressiryhmän perustamiseen tarvitaan vähintään 3-5 henkilön ryhmä, joista vähintään yhden henkilön tulee olla Ornamon jäsen. Hakulomakkeet käsitellään kuluvan vuoden syyskuussa. Jätä oma intressiryhmähakemuksesi 31.8. mennessä tästä.

Kysy lisää intressiryhmätoiminnasta tai liity intressiryhmän postituslistalle miia.poytalaakso(at)ornamo.fi

Lue lisää intressiryhmätoiminnasta.

Ornamon aktiiviset intressiryhmät

OPISKELIJOIDEN ORNAMO

Osallistu toimintaan opiskelijana. Olemme tukena myös alan opiskelijoille heti uran alkuvaiheista. Olemme koonneet opiskelijoille hyödyllisiä sisältöjä omalle sivulleen.

JÄSENJÄRJESTÖT

HALLITUSTOIMINTA

Ornamon hallitustoimintaan osallistumalla pääset vaikuttamaan muotoilukentän tulevaisuuteen ja alan ammatin kehittämiseen.

Kysy yhteisötoiminnasta

Miia Pöytälaakso
Asiantuntija, yhteisö ja intressiryhmät

+358 400 613 530
miia.poytalaakso(at)ornamo.fi