21.11. Linkedin työnhaussa

Oletko hakemassa työpaikkaa? Etsitkö uutta uraa? Oletko vastavalmistunut ja siirtymässä työelämään? Linkedinissä voit tulla löydetyksi tai etsiä itse aktiivisesti kontakteja ja työmahdollisuuksia. Linkedin kasvattaa koko ajan merkitystään työnhaun kanavana ja nyt onkin aika ottaa Linkedin tehokäyttöön.

Aika: keskiviikkona 21.11. klo 17–19.
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B 35–36, Helsinki.

Koulutus videoidaan ja julkaistaan koulutuksen päätyttyä Ornamon jäsensivuilla. 

Ornamon työnhakukoulutuksessa pureudutaan Linkedinin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös muiden digitaalisten kanavien mahdollisuuksia osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kouluttajana toimii markkinoinnin asiantuntija Rami Salomaa.

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu ornamon jäsenille, jotka tuntevat jo Linkedinin perusteet ja joilla on jo oma Linkedin profiili, ja haluavat oppia hyödyntämään sitä entistä tehokkaammin työnhaussa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Huom, ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos et pääsekään tulemaan koulutukseen, ilmoita siitä hyvissä ajoin osoitteeseen info@ornamo.fi.

 

 

Rami Salomaa on markkinoinnin asiantuntija, jonka erikoisosaamista on sosiaalinen media ja henkilöbrändäys. Hän on kouluttanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja toimii myös Euroopan komission markkinointivalmentajana. Hän on myös mukana Someta Duuniin-hankkeessa asiantuntijana, jossa kehitetään rekrytointia ja työnhakua sosiaalisen median avulla. www.sometaduuniin.fi

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää