Ornamo-palkinnonjakotilaisuus 7.9.2020

Kuka kruunataan tänä vuonna Ornamo-palkinnon voittajaksi? Tervetuloa seuraamaan Ornamo-palkinnonjakotilaisuutta suorana lähetyksenä maanantaina 7.9.2020 klo 16:00.

 

Tapahtuma järjestetään livestream-tilaisuutena, joten voit seurata palkinnonjakoa kotisohvaltasi ja lähettää chatin kautta terveisiä, kannustuksia ja kysymyksiä palkintoehdokkaille. Palkinnon saajan valitsee tänä vuonna kirjailija ja kuvataiteilija Rosa Liksom. Tilaisuuden juontaa Ornamon viestintäpäällikkö Miisa Pulkkinen.

Vuoden 2020 Ornamo-palkintoehdokkaat ovat muotoilun näkemyksellisiä uudistajia ja pioneereja omilla aloillaan. He ovat määrätietoisia oman tiensä kulkijoita, joita kiinnostaa muotoilun rooli kiertotalouden ja yhdenvertaisuuden edistäjänä.

Sisustusarkkitehti Hanna Gullstén ja sisustusarkkitehti, arkkitehti Jari Inkinen ovat työparina suunnitelleet satoja toimitiloja suomalaisille yrityksille jo yli 30 vuoden ajan. Heidän työnsä nojaa vahvasti kestävän kehityksen arvoihin ja elinkaariajatteluun. Teollinen muotoilija Joonas Kyöstilä on työskennellyt muotoilujohtajana mm. FFORAlle, joka on pyörätuolien lisävarusteita valmistava muoti- ja lifestylebrändi. Muotoilijana hän haluaa herättää keskustelua vähemmistöryhmien yhteiskunnallisesta asemasta. Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna on vuosia suunnitellut ja kehittänyt tapahtuman sisältöjä. Hänet tunnetaan myös työstään suomalaisen muotoilun edistäjänä kansainvälisillä markkinoilla.

Ornamo-palkinto on vuosittain jaettava alan arvostettu tunnustus, joka tekee näkyväksi ajankohtaista ja innovatiivista muotoilua ja taideteollista taidetta. Ehdotukset palkinnonsaajiksi tulivat Ornamon jäseniltä. Ornamon hallitus valitsi 25 ehdokkaan joukosta kolme finalistia.

Lähetystä voi katsoa täällä: https://www.mediaserver.fi/live/ornamo. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Aiheeseen liittyvä sisältö