Webinaari: Työpaikan vaihtamiseen liittyvät oikeudelliset kysymykset

Syksyn alkajaisiksi työsuhteessa oleville Ornamon jäsenille on tarjolla napakka infopaketti tärkeästä aiheesta: Ornamon ja TEKin yhteistyössä järjestämä maksuton webinaari opastaa työpaikan vaihtamiseen liittyvissä oikeudellisisa kysymyksissä, erityisesti huomioiden kilpailukielto- ja salassapitosopimukset.

Aika: keskiviikko 25.9. kello 911

Työpaikanvaihdon yhteydessä tulee huomioida sekä vanhaan että uuteen työsuhteeseen liittyviä asioita. Ennen uuden työsopimuksen solmimista tulee varmistua siitä, että sopimus on mahdollisimman selkeä ja sisältää kaikki keskeiset työsuhteen ehdot. Vanhaan työsuhteeseen liittyen taas tulee huomioida, milloin ja miten sen irtisanominen tulee toimittaa.

Kilpailukieltosopimuksilla rajoitetaan työntekijän mahdollisuuksia vaihtaa työpaikkaa ja harjoittaa työnantajan kanssa kilpailevaa toimintaa työsuhteen päättymisen jälkeen. Salassapitosopimuksilla pyritään turvaamaan työnantajan liikesalaisuuksia. Tällaisten sopimusten käyttö työsopimuksen osana tai erillisinä sopimuksena on lisääntynyt viime vuosina.

Koulutuksen pitävät Tekniikan Akateemiset TEKin lakimiehet.

Huom. Ilmoittautuminen Webinaariin on päättynyt.