Webinaarisarja palvelumuotoilijoille syksyllä 2021

Palvelumuotoilun webinaarisarja

Webinaarisarja on suunnattu aloittaville palvelumuotoilijoille, jotka tarvitsevat apua oman osaamisensa tunnistamisessa, kiteyttämisessä ja viestimisessä sekä myyntitaitojensa kehittämisessä. Webinaarisarjan avulla osallistujia innostetaan ja rohkaistaan oman polkunsa löytämiseen sekä tarjotaan näkökulmia ja eväitä sen saavuttamiseen.

Webinaarisarjan toteuttaa Qaswua Design & Development Oy yhteistyössä Ornamon kanssa, joka on myöntänyt sille aluetoimintarahoituksen. Webinaarisarja on suunnattu erityisesti Ornamon jäsenille, joille on varattu 25 maksutonta paikkaa jokaiseen sarjan webinaariin. Paikat webinaareihin täytetään järjestyksessä, joten olethan nopea, mikäli haluat varmistaa oman paikkasi! Webinaarien maksuttomaan osallistumiseen oikeuttavat etukoodit löydät Ornamon 22/2021 viikkotiedotteesta.

 

Webinaarisarja koostuu neljästä eri teemaisesta webinaarista:

1.   MYYNTI: ti 31.8.2021 klo 16.30–18.00

Millaisia myyntitaitoja tarvitsen palvelumuotoilijana ja millaisissa tilanteissa?

2.   FOKUS: ti 7.9.2021 klo 16.30–18.00

Millaisia asioita haluan palvelumuotoilijana tehdä ja mihin keskittyä?

3.   KITEYTYS: ti 26.10.2021 klo 16.30–18.00

Mikä on erityistä omassa osaamisessani palvelumuotoilijana ja miten voisin kiteyttää sen?

4.   PORTFOLIO: ti 2.11.2021 klo 16.30–18.00

Millainen on palvelumuotoilijan osaamisportfolio ja miten minun kannattaisi se rakentaa?

 

Webinaarisarjan jokainen webinaari on oma itsenäinen toteutuksensa, mutta samalla ne muodostavat myös toisiinsa kytkeytyvän kokonaisuuden. Voit siis osallistua vain yksittäiseen, sinua kiinnostavaan webinaariin tai vaikka niihin kaikkiin! Webinaarit sisältävät Qaswuan orientoivan alustuksen lisäksi vieraspuheenvuoron käsiteltävän teeman erityisasiantuntijalta tai muulta mielenkiintoiselta vieraalta, jolla on käytännön kokemusta ja vinkkejä jaettavaksi aiheesta. Voit tutustua webinaarisarjaan tarkemmin Qaswuan sivuilla.

Webinaarisarja on suunnattu Ornamon jäsenille, mutta siihen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamo on myöntänyt webinaarisarjalle aluetoimintarahoituksen, mikä mahdollistaa Ornamon jäsenille maksuttoman osallistumisen webinaarisarjaan.

Ornamon jäsenille on varattu 25 paikkaa jokaiseen webinaariin ja ne täytetään ostojärjestyksessä. Webinaarin maksuttomaan osallistumiseen oikeuttavan etukoodin löydät Ornamon 22/2021 viikkotiedotteesta.