Ornamon vuosi 2017 – Opiskelijatoiminta starttasi vauhdikkaasti

Tutustu Ornamon vuoteen 2017

Ornamoon rakennettiin vuonna 2017 opiskelijayhteyshenkilöiden verkosto, jonka kautta Ornamo tavoittaa entistä paremmin alan opiskelijat ja kuulee heidän ääntään.

Alue- ja opiskelijatoiminnan myötä Ornamon toiminta laajeni vuonna 2017 uusille paikkakunnille. Vuoteen mahtui 18 vierailua, luentoa ja yhteistyöprojektia alan oppilaitosten kanssa eri puolella Suomea.

Ornamon vieraili vuoden aikana muun muassa Aalto-yliopistossa, Lapin yliopistossa ja Turun ammattikorkeakoulussa. Lisäksi Ornamo oli mukana tukemassa mm. HAMK Vimma Fashion Show & Showroom -muotinäytöstä, Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijoiden joulumyyjäisiä ja Aalto-yliopiston muodin opiskelijoiden installaatiota Helsinki Design Weekillä.

Nuoret muotoilijat verkostoituivat kaupallisen alan osaajien kanssa

Muotoilijoiden verkostoituminen muiden alojen kanssa oli tärkeä teema Ornamon tapahtumissa Suomen itsenäisyyden juhlavuonna. Muotoilu <3 Bisnes -tapahtuma Ornamon ja Tradenomiliiton yhteistyönä kutsui opiskelijat ja nuoret muotoilijat, yrittäjät ja kaupallisen alan osaajat verkostoitumaan bileiden merkeissä.  Tapahtumassa yritystarinoitaan avasivat mm. ekologiseen muotoiluun erikoistunut Belightful Design ja muodin myyntialusta Ivalo.com.

Tutustu Ornamon vuoteen 2017. Lataa tästä vuoden 2017 toimintakertomus.