Kiinnostaako vaikuttaminen? Asetu ehdolle Ornamon hallitukseen

Ornamon hallitus 2018
Ornamon vastavalitun hallituksen jäseniä Ornamon syyskokouksessa Fiskarsissa 8.11.2018. Kuvassa vasemmalta oikealle Mari Siikonen, Mikko Kutvonen, Laura Isoniemi, puheenjohtaja Hanna-Kaisa Alanen, Merja Inki-Ihamäki, Niko Räty ja Kristian Keinänen. Kuva: Lasse Lecklin.

Ornamon hallituksessa pääset vaikuttamaan muotoilualan kehittymiseen ja saat erinomaisen näköalapaikan taiteen ja muotoilun kentälle. Uusi hallitus muun muassa työstää vuoteen 2030 ulottuvaa Ornamon strategiaa.

Uudet hallituksen jäsenet valitaan erovuoroisten tilalle Ornamon syyskokouksessa 7.11. Erovuorossa ovat Mikko Kutvonen, Mari Siikonen ja Päivi Tahkokallio.

Hallitustyöskentely sopii Ornamon jäsenille, jotka haluavat kehittää ja uudistaa muotoilijoiden ammattikenttää ja sen toimintatapoja ja olla tekemässä muotoilua näkyväksi yhteiskunnan ongelmien ratkaisijana. Hallituksen jäsenenä pääset ottamaan kantaa ja nostamaan esiin tärkeinä pitämiäsi asioita. Hallituspaikka tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Ornamon hallitus koostuu puheenjohtajasta ja 6, 8 tai 10 varsinaisesta jäsenestä, joista valitaan 1–3 varapuheenjohtajaa. Tutustu nykyiseen hallitukseen. Syyskokouksessa äänioikeutettuja ovat Ornamon varsinaiset jäsenet, joilla ei ole jäsenmaksurästejä.

Toimi näin

Asetu ehdolle lähettämällä ytimekäs esittely (n. 500 merkkiä) ja kuva itsestäsi 17.10. mennessä osoitteeseen info@ornamo.fi. Kaikki esittelyn määräaikaan mennessä lähettäneet ehdokkaat esitellään Ornamon kotisivuilla. Ehdokkaaksi voi asettua vielä syyskokouksessakin, mutta toivomme tietoja etukäteen, jotta Ornamon jäsenillä on aikaa tutustua ehdokkaisiin.

Oikaisu

Toisin kuin Ornamon lehden kokouskutsussa kerrotaan, sähköistä äänestystä ei pilotoida tämän vuoden syyskokouksen yhteydessä. Vaalijärjestyksestä päättää yhdistyslain mukaan vuosikokous, joten asia tuodaan keväällä 2020 Ornamon kevätkokoukseen päätettäväksi.